PVZ GW2

PLANTS VS ZOMBIES ™ GARDEN WARFARE 2: EDISI DELUXE


Siap Peashooters dan bersiap-siap untuk penembakan yang paling gila, paling lucu di alam semesta: Plants vs. Zombies Garden Warfare 2.

Dr. Zomboss telah menakluki Suburbia dan mengubahnya menjadi syurga bebas tumbuhan yang penuh zombie. Membantu tumbuhan menebus rumput mereka dalam Serangan Herba 24 pemain baru, atau pilih pihak anda dalam permainan pemain 4 atau pemain solo tersebut. Dengan mod baru, kelas dan banyak humor, Plants vs Zombies Garden Warfare 2 membolehkan anda berperang dengan serius (dan rakan-rakan anda!) Walau bagaimanapun apa yang anda mahu.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 juga memperkenalkan Backyard Battleground, hab interaktif anda sendiri di mana anda dan sehingga 3 orang rakan dapat melakukan pencarian dan cabaran harian dan berinteraksi dengan watak-watak PvZ kegemaran anda.

Edisi Deluxe termasuk:

• Kesan Rumput Z7 Imp dan Varian Watak Mekanikal
• Pek Aksesori Kelas Tumbuhan Eksklusif Eksklusif
• Pek Aksesori Khusus Zombie Kelas Eksklusif
• Pek Varians Watak Fenomenal
• 200,000 Pek Permulaan Duit Syiling
• Emoji Pack

Ciri-ciri utama:

Serangan tumbuhan. Kali ini, membawa perjuangan ke zombi. Pergi menyerang demi tumbuhan untuk menuntut semula Suburbia, atau menghentikan pencerobohan botani dan memelihara Zomburbia dalam mod permainan semua yang baru.

Lebih banyak watak, kelas, dan kulit. 6 kelas baru menyertai pelakon, membuat untuk 14 kelas watak dimainkan. Pilih daripada lebih daripada 100 tumbuh-tumbuhan dan zombie yang boleh dimainkan dari masa ke semasa, sekarang dan masa depan dan lebih bertenang ketika anda hendak bertarung.

Main dengan cara anda. Plants vs Zombies Garden Warfare 2 menyampaikan tan mod permainan yang memberi inspirasi supaya anda dapat bermain bersama atau dengan sendiri. Perlukah beberapa syarikat? Main dalam mod Serangan Herbal yang baru dan sertai 24 pemain dalam talian untuk mengetepikan seluruh Suburbia. Atau sertai tanaman atau zombi dan bersaing dalam mod co-op 4-pemain. Dan jika anda inginkan, anda juga boleh bermain solo!

Dunia PvZ yang hidup. Perjuangan untuk Suburbia penuh mekar di 12 peta yang penuh dengan keperibadian dan humor. Melawan dengan cara anda melalui cityscapes Zombossified dan ruang udara yang penuh sesak, semuanya berlapis dengan rahsia tersembunyi yang menunggu untuk ditemuinya.

http://www.pvzgw2.com

No comments:

Post a Comment