Wednesday, January 31, 2018

Plan SIM Unifi Mobile

Telekom Malaysia Berhad unifi unifi Mobile telah memperkenalkan pelan sim card yang menggantikan WABE. Untuk Starter Pack, anda akan menerima 20 GB Internet LTE/4G. Selagi nombor Unifi Mobile anda active, 20 GB Internet LTE/4G anda tidak akan luput. Untuk kekal aktif, anda hanya perlu menambah nilai atau melanggan mana-mana pelan internet yang terdapat pada Unifi Mobile. Minimum tambah nilai adalah RM 10. Tempoh Aktif selama 90 hari dari tarikh terakhir tambah nilai dibuat. Setiap langganan internet, tiada had masa seperti telco lain. Hanya perlu kekal aktifkan sim kad sahaja. Mudah.
Untuk melanggan Sim card ini, anda hanya perlu memuat turun di aplikasi Unifi@Mobile Google Play Store (Android) atau App Store (Iphone), dan register melalui aplikasi tersebut.

Had maksima untuk Starter Pack ini adalah 5 number bagi setiap IC/ID. Anda boleh membuat pilihan sama ada hantar melalui Pos atau Self pickup (ambil sendiri di TM Point yang berdekatan). Setiap penghantara melalui pos akan dikenekan cas sebanyak RM10.60 termasuk GST dan pembayaran melalui kad debit/kredit atau online banking.Untuk Self Pickup pula adalah percuma.

Tempoh masa pengaktifan hanya 2 jam sahaja setelah medapat sim kad tersebut. Pengaktifan yang mudah dan pantas.Hanya perlu beratur dan menunggu giliran untuk mendapat kan kad sim tersebut.

Tunggu apa lagi. Terhat kepada 1 juta yang pertama. Selagi Stok masih ada. Jangan lepaskan peluang ini.

Untuk maklumat lanjut sila layari 

No comments:

Post a Comment